úterý 5. února 2013

Lego LOTR: Pár screenshotů

Chci se podělit o pár screenshotů. Některé docela dobře ilustrují styl humoru Lego LOTR.
Boromirova smrt. Uruk-hai ho zastřelili smetákem a pak banánem. :-)
Glum s rybišškami. Krocení Gluma jepojaté jako docela příjemné puzzle. Glum dokáže šplhat po speciálních stěnách, po kterých jiné postavy lézt nemohou.
Setkání Aragorna, Gimliho a Legolase s Éomerem a Rohanskými jezdci. Koně zatančili kolo kolo mlýnské :-).
Stromovous
Nazgúl v bažině.
Bitva o Helmův Žleb, král Théoden vyjíždí do bitvy.  Musím připustit, že mě Helmův Žleb docela zklamal - bylo to hodně jednoduché a atmosféra nebyla nijak zvláštní. V jiných hrách na motivy LOTR jsem si to užíval mnohem víc.
Gandalf, Éomer a Rohirrim dorazili do Helmova Žlebu
Glum, Frodo, Sam a Nazgúl v Osgiliath. Hodně zdařilá pasáž s Faramirem na paralelní cestě, který musí pro Froda a spol. lukem odemykat dveře a zahánět Nazgúla.
Útok Entů na Železný pas. Tahle pasáž je především rubačka, na můj vkus až příliš jednoduchá.

2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

qzz0511
canada goose outlet
air max 90
adidas nmd
nfl jerseys wholesale
polo ralph lauren
ugg outlet
ray ban sunglasses
ralph lauren polo shirts
coach outlet
ray ban sunglasses

jeje řekl(a)...

basket nike roshe run noir femme Cela a air jordan 1 low homme pour effet de créer un mystère autour d'eux et, par conséquent, de maintenir la nike air max 90 youth gs chaussures noir gris demande. Quelqu'un évalue: Établi pour acquérir beaucoup plus critique au sujet du asics aaron homme golf ainsi j'ai acheté ceci étant un ensemble cortez nike femme 365 de démarreur pour moi-même. Alors que les membres d'un groupe numérique asics kayano 23 femme interagissent électroniquement avec une interaction face à face limitée, les air jordan pas cher bebe membres d'un personnel centralement trouvé sont liés par une interaction en face à chaussures nike pas cher foot face.