pondělí 30. ledna 2012

Lord of the Rings - War in the North

Lord of the Rings - War in the North je akční řežba. Vynikající na hraní pomocí Microsoftího gamepadu. Chtěl jsem ji jen vyzkoušet a překvapivě mě docela chytla. Hraju to sólo za trpaslíka. Ve třech po síti to musí být neskutečná zábava!
Mám za sebou pár levelů - úvodní Fornost, Barrow Downs a Ettenmoors.
Na téhle hře rozhodně upoutá grafika. Prostředí není kdovíjak graficky komplikované, ale charaktery jsou doslova vymazlené. Hodně mě upoutaly efekty na postavě. V dešti je postava regulérně mokrá (ano, to jsme viděli např. už v Assassin's Creed 2, ale tady ta voda perfektně stéká potůčky). V mrazivých lokacích krásně funguje jinovatka na brnění. Co jsem ale ještě neviděl jsou zaprášené šaty, pokud udělám pár kotoulů po zemi.
Aktivní postavě se dá customizovat vzhled - tvář, vlasy a vousy.
Hra samozřejmě těží z filmu a silných postav. Tak pěkný Gandalf zatím nebyl ani v LotR Online.
Známá místa jako je Roklinka a Hůrka (Bree) jsou vymazlená a propracovaná jedna radost. Byť je dostupný prostor v Roklincehodně omezený, i tak je to radost.
Hodně prostoru dává hra orlům. Jednoho z orlů jsem osvobodil ve Fornostu, kde ho drželi skřeti přikovaného. Od té doby mě nejen občas sveze, ale navíc si ho v otevřené krajině můžu zavolat na pomoc.

1 komentář:

jeje řekl(a)...

Une fois de plus, la technologie la plus efficace que air jordan 5 black metallic Nike a à offrir est utilisée lors de la construction de cette chaussure. En effet, il y a des paires qui incluent un pricetag de 170 $. Lunarlite Foam, sorti en 2008, était une technologie d'amortissement en mousse. Le Air Max Classic BW est doté d'un très bon cuir et d'un joli orteil en maille. Il y a sérieusement considéré dans cette discipline exquise. Avec toutes les fonctionnalités supplémentaires que vous attendez d'un prix beaucoup plus élevé, mais c'est la chose, ces deux nouveaux Kelty Child Carriers new balance à lyon sont à peu près le même prix que les anciens.