středa 26. dubna 2017

O víně a krvi: Špatný konec

Opominout Syannu a jít za Oriannou - vypadalo to jako nejrychlejší cesta k zabití Dettlaffa. S pomocí Orianny jsme se s Regisem vypravili za Prastarým upírem.
Ten zpočátku rozhodně nespolupracoval, Regise uspal a Geralta málem zabil.
Teprve pak jsem prozkoumal jeho podivuhodnou jeskyni, kde  se převrací gravitace a chvíli se chodí po stropě. Super nápad, taky něco neviděného.

V jeskyni jsem našel nádherné upírské brnění a také návod, jak si usmířit prastarého upíra.
 Ne že by pomohl až tak moc, ale alespoň Dettlaffa přivolal. Regis na Detlaffa nestačil, takže jsem to musel vzít do rukou sám. Souboj s Dettlaffem je natolik hustý a pozoruhodný, že si zaslouží samostatný post.
No, když jsem to  s vypětím všech sil zvládl, těšil jsem se na finále. Pátrání však pokračovalo. Od malého čističe bot jsem se dostal k informaci, že Syanna chtěla kromě čtyř rytířů nechat zabít i svoji sestru, vévodkyni Annu Henriettu.
 
Syanna uvězněná v hradu rozhodně nechtěla spolupracovat.
Od vévodkyně Anny Henrietty jsem dostal vyznamenání. Varování před Syannou ale odmítla.

Vévodkyně se chtěla se Syannou usmířit. Nenechala si proadit.
A dopadlo to, jak to dopadnout muselo. Syanna vévodkyni probodla jehlicí do vlasů - a sama zemřela šipkou ze samostřílu velitele stráží.
Když jsem se dostal až ke hrobu a pomníku vévodkyně, pochopil jsem, že tudy cesta k happyendu nevede.
Nezbylo mi než zapátrat ve walkthrough a naloadovat pozici ve městě za upíří invaze. Asi tak jeden večer hraní nazpět. Nu což.

2 komentáře:

jeje řekl(a)...

Nike Shox Livrer pour vos équipes cette air jordan 11 space jam année, ne vous attendez pas à ce que Dwayne Wade fasse quelque chose de radical sur le marché de la chaussure. L'homme ancien a couvert ses pieds avec tout ce qui était disponible pour éviter une chaleur excessive, des orteils gelés ou des piqûres d'épines. Je suis extrêmement étonné de la qualité de tout. Par exemple, la chaussure nike internationalist pour femme béquille à déploiement automatique, l'ensemble réglable en hauteur et l'ajusteur de torsion coulissant. Si vous êtes familier avec Dickies du tout, vous remarquerez que leurs vêtements de travail et tous leurs autres produits viennent dans ce même bleu marine. Nike Shox Deliver, les joueurs asics gel lyte 3 rose gold solde massifs resteront au top de votre marché.

5689 řekl(a)...

zzzzz2018.9.19

ugg outlet
nike outlet factory
pandora charms
michael kors outlet
coach outlet
north face
red bottom shoes
coach outlet
coach outlet factory
christian louboutin shoes