sobota 7. prosince 2013

Assasin's Creed IV: Anatomie námořní bitvy

Zpočátku jsem trošku zápasil s ovládáním lodi a s efektivitou v boji. Jak šel čas, rostla moje zkušenost a na lodi přibývaly kanóny a kvalita obložení trupu. Teď už jsem schopen bez problémů ustát několik fregat anebo jeden Man of War (řadovou loď).
Dalekohled ukazuje možnou kořist.

Pokud začínám boj, většinou zahajuji salvou z hmoždířů na přídi.
Následuje salva Chained Shot do stěžňů, která nepřítele na chvilku zpomalí.

Pak už je to o bočních salvách. Broadside Cannons se dají mířit. Nemířený Heavy Shot nadělá obrovskou paseku, ale je těžké se strefit. Proto ho používám hlavně nablízko.
Mířené Broadside Cannons se dají střílet i přes vlny po balistické křivce.
Po úspěšné salvě se objeví cíle pro Swivel Gun, kterým se dá nepřítel oslabit, než se dobijí hlavní kanóny. AC4 má výtečně vymakanou mlhu a dým. Občas je ho tolik, že střílím doslova poslepu.
Znehybněnou loď lze potopit anebo zahákovat. Dávám přednost hákování, protože získám veškerou kořist (při potopení jen polovinu nákladu).
Po zahákování mám ještě čtyři rány z ručního kanónu Swivel Gun. U menších lodí se s ním dá slušně zamést paluba. Velké Man of War mají palubu o dost vyšší než Jackdaw, takže Swivel Gun moc nefunguje.
Podle typu lodi se po zahákování musí pobít část posádky (od pěti do dvaceti mužů), případně zabít kapitána či důstojníky, zbavit se střelců na stěžních nebo zlikvidovat sudy s prachem. Edward tady uplatní své akrobatické schopnosti i bambitky.
Dobytí Man of War končí po stáhnutí nepřátelské vlajky. Moc se mi líbí, že i během hákování funguje okolní svět, kolem jezdí a bojují lodě.

3 komentáře:

SSSSSS řekl(a)...

links of london
basketball shoes
timberland outlet
longchamp handbags
yeezy boost 350 v2
ray ban
michael kors outlet store
hermes belts
yeezy boost 350 v2
fila shoes

jeje řekl(a)...

Il est vraiment prêt à gérer la production basket hommes nike air max 2017 de fibroblastes et de collagène. Vous êtes destiné à utiliser un peu ce facteur (j'espère), assurez-vous que c'est un petit quelque chose qui attire votre attention. J'aime beaucoup l'idée de la créativité en tant que précision d'un petit quelque chose, mais ce qui nous intéresse vraiment, c'est que la créativité a l'avantage en termes de devenir pratique ou vitale que vous son gagnant Nike asics runmiles femme avis Shox Navina. Avec le ralentissement de l'économie qui commence à revenir, de nombreux analystes disent que les gens sont presque prêts à dépenser de l'argent sur le luxe une fois de plus. Pour la durée du Championnat NBA 2009-2010, Rondo a été le premier participant à utiliser Hyperfuse. Il peut réduire la vampire métamorphique qui a causé par l'intermédiaire de la air jordan pas cher noir tache qui reste pendant très longtemps.

5689 řekl(a)...

zzzzz2018.9.19
kate spade outlet
nike blazers
coach outlet
ray ban sunglasses
reebok outlet
dsquared2
pandora jewelry
jordan 8
prada shoes
north face