neděle 2. prosince 2012

Assassin's Creed 3: Divočina

Hra za Connora jepřece jen ještě jiná káva, než za Kenwaye. Connor se dokonale pohybje v divočině. Je schopen doslova letět po větvích stromů a výborně šplhá po skalách.
V divočině je spousta vedlejších úkolů. Dá se tu lovit, hledat poklady, sbírat ptačí pírka, odemykat pohledy z výšky. Příroda je úžasně živá a dynamická. Lov je skutečná zábava: ulovit zajíce je něco úplně jiného než si to rozdat s naštvaným medvědem anebo kuguárem.
Dole pode mnou táboří hraničáři. Vede je legendární Daniel Boone, další slavná historická postava. Boone vypráví neuvěřitelé historky a posílá mě na hodně zajímavé questy. Jednou jsem tak stopoval sasquatche, ze kterého se vyklubal zarostlý trapper žijící v jeskyni. Jindy jsem v Bostonu hledal mořskou příšeru a našel jsem chlapa, který zkoušel oblek pro potápění.
Příroda v divočině je nádherná a rozmanitá. Funguje tu počasí i denní doby, jednotlivé regiony v divočině mají specifický charakter.
Tenhle stařík se jmenuje Achilles Davenport. Je to bývalý assassin žijící na odlehlém sídle v divočině. Trénoval mě a daroval mi Hidden Blades - nátepníky ukrývající vysouvací čepele. Connor je stále ještě chlapec, ale postupně sílí.
V Bostonu jsem se připletl k incidentu známému jako Bostonský masakr, při kterém se poprali místní lidé s vojáky a pár lidí při tom příšlo o život. Byl jsem svědkem toho, že za rozpoutáním masakru stáli Templáři. Zahlédl jsem Leeho a také Kenwaye.