středa 28. listopadu 2012

Assassin's Creed 3: Dokonalé prostředí

V Bostonu mě naplno zasáhla dokonalost herního prostředí. Město je velikánské a nacpané množstvím obsahu a lidí.
Všude vlají anglické vlajky a pochodují Červenokabátníci. Do vypuknutí americké revoluce za nezávislost zbývá ještě hezkých pár let.
Jednou z prvních známých postav je Benjamin Franklin. Přiznám se, že jsem americkou historií celkem nedotčený, ale Franklina jsem přece jen poznal. Vystupuje tu jako celkem zábavná figurka - je majitelem obchodu. Vedl jsem s ním skvělý rozhovor na téma, že je pro muže lepší si začít se starší ženou než mladší. Franklin to dokázal podpořit vskutku výbornými argumenty.
V Bostonu jsou koně. Není problém se projet širokými ulicemi. Vzpomínám, že v Římě v AC2: Brotherhood to moc dobře nešlo kvůli úzkým uličkám, a v AC2: Revelations v Istanbulu koně nebyli vůbec.
I tady je známá sychoronizace - odkrývání mapy vyšplháním na vysoké místo. Subjektivně ty kostely působí srovnatelně vysoké jako minarety na Hagia Sophia ... že by jim tvůrci trošku pomohli? Pravděpodobně to bude naopak, v předchozích dílech byly landmarky spíše zmenšené.
Cestou k zabití prvního cíle  - otrokáře Silase - jsem potkal krásnou indiánku. Něco mi říká, že to jednou bude matka budoucího hlavního hrdiny.
Byl jsem v převleku za červenokabátníka. Funguje to ale jen na prosté vojáky, důstojníky musím buď obejít, nebo zlikvidovat.
Zatím se se mnou nechtěla moc bavit. Snad jsem u ní trošku udělal očko osvobozením zotročených soukmenovců!
Zabití Silase už byla docela challenge. Tedy, když jsem to chtěl splnit se 100% synchronizací. Musel jsem nacvičit zabití zpoza rohu - nový způsob, který v předchozích hrách nebyl implementován.
Než jsem se dostal k Silasovi, musel jsem se prosekat skrz červenokabátníky. Byla to docela regulérní bitva. Už se těším, jak to bude dál!

3 komentáře:

chenmeinv0 řekl(a)...

red bottoms
michael kors handbags
ed hardy
thomas sabo
nike air force
nike free
timberland
oakley sunglasses cheap
ugg outlet
true religion
2017.12.4xukaimin

SSSSSS řekl(a)...

hermes handbags
jordan 11
nike shoes
nike air max
fila shoes
yeezy boost 350 v2
hermes birkin
ferragamo belt
yeezy shoes
adidas ultra boost

jeje řekl(a)...

Musée d? Orsay est un autre musée célèbre de basket nike roshe run chaussures homme la planète commune qui est réputé pour l'art français logement plus une large collection de peintures impressionnistes et postimpressionnistes, de la photographie, des sculptures et autres. Le FZ-16 utilise un pneu radial sans chambre arrière 140/60. Pendant tout l'ensemble, le milieu de gravité est en fait judicieusement placé pour générer de la distance et augmenter la trajectoire. Encore un autre devrait voir les lieux à Paris sont le Louvre? Un des principaux musées d'art dans le monde entier. Faites-le ou ne le faites pas. La quantité de travail qui va dans la production de la air jordan 1 retro high og pas cher Nike Air Force 1 Large Small est puissante.