sobota 27. prosince 2008

WAR: Reroll

Tak jsem rerollnul. Smazal jsem postavu a jdu hrát za Order.
Jak k tomu došlo? Ninjagon se nepohodl s Khaelem, guild leaderem Runeblade of Darkness. Vyhodnotil to tak, že v RoD už nelze dál pokračovat a rozhodl se rerolnout. Varianta leavnout guildu a pokračovat jinde nehrozila, to by znamenalo přetahovat se o lidi a zlou krev. Varianta přejít na jiný server taky nebyla nic moc. Takže zbýval reroll.
Pro mě nebylo co řešit, šel jsem s ním.
Tak jsem 24.12.2008 zmáčkl to tlačítko DELETE a napsal jsem YES. Měl jsem odehráno 7 dní, 23 hodin a 29 minut.
Pravda, neloučilo se mi lehce s mým Squig herderem, kterého jsem pracně vypiplal na level 32. Hrál se mi moc dobře, bylo to fajn a skvěle jsem se bavil. Zrovna jsem se začínal rozkoukávat v Tier4, a teď tohle.
Pravdou je, že Order mi vždycky víc seděl morálně. Lépe se s nimi ztotožňuji. Byl jsem schopen hrát za Greenskina, ale styl Chaosu mi byl vždycky proti srsti.
Za Order taky hráli moji přátelé z Eonarians, dosud mají na našem serveru postavy, i když teď pilně hrají Wrath of the Lich King.
Na našem serveru Eltharion je Order trošičku slabší než Destruction. Nevadí, aspoň to bude větší challenge.
Tady kolem jsou screenshoty dokumentující, co jsem za tu dobu odehrál a dokázal. Chci mít alespoň jednu plně vyvinutou postavu, tak mě asi všechny ty pracné unlocky čekají znovu. To je pech, ale nic s tím nenadělám.
Tak tedy - Keonax za Destruction je mrtev, ať žije Keonax za order!

Žádné komentáře: