pondělí 10. listopadu 2008

WAR: unlocky v Ostland a Troll Country

Věnoval jsem teď pár večerů dokončení unlocků v Troll Country a v Ostlandu. Ostland patří převážně Orderu, Troll Country je z větší části Destruction. Na prvním screenu tady vedle je oltář boha Khorna v Gorewoodu na jihovýchodě Ostlandu. Kolem něj je spousta Chaotických kultistů, kteří se tu klaní svému temnému bohu. Získal jsem tam jeden tome unlock.
Troll Country je nádherná země, v podstatě horské úbočí zvedající se od jižních bažin a řeky až k ledovým vrcholkům na severu. Nejvíc mě fascinuje ledovec, který se plazí do údolí až k ledovcovému jezeru. Tady si designeři opravdu vyhráli!
Uprostřed public questu Plaguewood Thicket jsem narazil na tohohle trolla obklopeného NPC Choseny, kteří jej zřejmě okopávají, ale jemu to nevadí. Možná v pozdějších fázích public questu se naštve - kdo ví. Každopádně to vypadá hodně zajímavě.
Tahle ohromná věž je Eagle's Nest. Tyčí se na skalním útesu uprostřed Troll Country. Do věže se dá vlézt, ale nic jsem tam nepotřeboval, tak jsem do ní pouze nakoukl. Kolem ní hnízdí obrovští orli.
Další oltář boha chaosu - tentokrát Nurgleho, Otce moru. Je na kopci u public questu Lursa's Blight, a - jak jinak - je u něj jeden z Unlocků.
Mám hodně velkou radost, že se mi povedlo odemknout všechny dostupné unlocky, které se v Ostlandu a Troll Country nacházejí. Obzvlášť jsem hrdý na trolla u ledovcového jezera, kterého jsme kdysi ulovili s guildou (měl jsem level 10 nebo tak něco) a tentokrát jsem si ho dal sólo. Asi nejnáročnější byl unlock Horror of Tzeentch v Ostlandu - zabití vzácné Purple Horror, která se zřejmě objevuje v nějaké vazbě na blízký public quest (nepodařilo se mi zjistit jaké). Byl jsem se tam podívat třikrát, jednou jsem tam lovil hodinu, a nakonec jsem měl štěstí.
Tahle ohromná věž je Eagle's Nest. Tyčí se na skalním útesu uprostřed Troll Country. Do věže se dá vlézt, ale nic jsem tam nepotřeboval, tak jsem do ní pouze nakoukl. Kolem ní hnízdí obrovští orli.

Žádné komentáře: