středa 27. února 2008

World in Conflict: Stahování do hor

Poetické ráno v horách, kam jsme ustoupili před Rusy. Malá skupinka vojáků a tanků hájí postavení u mostu. Tenhle obrázek vypadá až kýčovitě krásně. Promakané grafické efekty dodávají hře úžasnou atmosféru.

Počasí se za chvíli vyjasnilo a objevili se Rusáci. na tomhle screenshotu se vrací úderná jednotka po úspěšném výpadu proti bolševické dělostřelecké baterii.

Tohle poetické horské městečko s vánoční atmosférou je důležitou křižovatkou na cestě na naší (americkou) základnu. Proto je odsouzeno stát se za chvilku místem zuřivé bitvy. Fascinují mě vánoční stromečky a sněhulák v pravémdolním rohu.

Opět jsme hájili postavení u mostů. Ivani se k městu slétali ze všech stran jako vosy na černé pivo. Hratelnost spočívá víceméně v vyvolávání speciálních schopností jednotek, a zejména dělostřelecké a vzdušné podpory. Mikrotaktika tu nemá prakticky žádný význam. Zaplaťpánbůh!
Městečko už ani omylem nevypadá tak poklidně. Celé ulice jsou srovnány se zemí. Několikrát jsme se přehnali tam i zpět. A bude hůř.
A bylo. Nakonec nás ruská přesila donutila použít jadernou raketu. Škoda městečka.