úterý 6. listopadu 2007

Zaklínač: Upíří bordel

Vyčistil jsem bordel Paní noci. Zajímavý quest: měl jsem zachránit rytířovu sestru, která tu pracuje jako kurtizána. Ukázalo se, že dobrovolně. A teď vol, Zaklínači: zabít Paní noci a její upírky? Nebo nechat sympatickou Paní noci a její upíří kurtizány být, za odměnu si s nimi užít a pak ochránit systru proti fanatickému bratrovi a jeho tlupě rytířů Planoucí růže? Anebo se vyspat s upírkami, ale pak se do toho dál neplést?
Vyzkoušel jsem všechny možnosti, ale nakonec jsem se rozhodl Paní noci zabít. Jsem přece jen zaklínač. Rytíř je sice idiot a za práci mi stejně nezaplatil, ale nešť.
Ve dvou ze tří verzí je možné si s upírkami užít.
Triss Ranuncul v nedbalkách, podruhé (poprvé to bylo v Kaer Morhen). Poté, co jsem jí dovedl Alvina, to začíná směřovat ke spokojené domácnosti.

4 komentáře:

SSSSSS řekl(a)...

adidas eqt
nike air presto
lebron soldier 10
adidas iniki runner
goyard wallet
birkin bag
adidas stan smith
lebron shoes
timberland shoes
yeezy shoes

jeje řekl(a)...

adidas zx 700 femme bleu sont classés Nike Cortez enfants comme applications de la bioélectronique. Les enfants n'ont pas commencé à les utiliser comme une mode nike air jordan basketball ball jusque dans les années 1950 et c'est alors que la asics gel lyte 3 femme gris clair culture de la jeunesse et la culture athlétique ont commencé chaussure presto nike femme à se fondre et à devenir presque interdépendantes. Le nom 2014 jordan pas cher avis de marque identifie Bathing Ape lorsqu'il est basé principalement sur le dicton air jordan basket prix fréquent sur la langue japonaise «se baigner dans l'eau chaussures nike a talon aiguille tiède» qui décrit la jeunesse du Japon pour poursuivre les dernières tendances bien connues.

5689 řekl(a)...

zzzzz2018.9.19

ugg outlet
nike outlet factory
pandora charms
michael kors outlet
coach outlet
north face
red bottom shoes
coach outlet
coach outlet factory
christian louboutin shoes

zzyytt řekl(a)...

coach outlet
goyard
balenciaga triple s
coach outlet sale
adidas iniki
off white clothing
michael kors outlet
rolex replica
bape hoodie
cheap jordans