pátek 14. září 2007

Bioshock: Neptune's Bounty

Tohle je blízko vstupu do Neptune's Bounty, továrny na chov a zpracování ryb. Tady poprvé izolovali Adama. Továrna patřila člověku jménem Fountaine. Z dochovaných záznamů se zdá, že tu založil jakési podzemní hnutí proti Ryanovi. Nicméně asi to byl slušný totáč, chudáci rybáři se nakonec báli Fountaina víc než Ryana.

Měl jsem za úkol projít rybí továrnou, získat fotoaparát a vyfotit s ním tři různé pavoučí mutanty, kteří běhají po stropě a jsou docela hustí. Díky fotkám mi šílený chlápek z mrazírny ryb otevřel dveře, ale jeho územím jsem se musel taky brutálně probít.
Takhle vypadá Little Sister, když se Big Daddy zabije nebo vyřadí z provozu. Když se Big Daddy na chvíli zhypnotizuje tak, aby chránil mě, běží se Little Sister schovat do roury a vyleze až když hypnóza pomine a Big Daddy si pro ní příjde. To mi přijde dost vychytané.
Záchrana Little Sister. Vypudím z ní parazita a získám trošku Adamu. Vesměs je zachraňuji, nedokážu je chladnokrevně zabít. Bioshock je dokonale atmosférický, souhrn zvuků, grafiky, nalézaných nahrávek posunujících děj a vlastních herních situací funguje jako přesvědčivý koktejl.
Zachráněná Little Sister se běží schovat do roury. Našel jsem jeden super záznam v hotelovém pokoji u dvou mrtvol zoufalých rodičů, kteří se otrávili žalem, když z jejich dcerky se stala Little Sister.
Námořnická hospoda v Neptune's Bounty a výhled ven na moře. Pastva pro oči.
Naštěstí teď už můžu používat čtyři plazmidy najednou. Mám tam oheň a elektřinu, dále telekinezi a hypnózu Big Daddy. Bohužel funguje jenom na chvilku, ale i tak je to super, když mě chrání jako Little Sister.

5 komentářů:

SSSSSS řekl(a)...

adidas eqt
nike air presto
lebron soldier 10
adidas iniki runner
goyard wallet
birkin bag
adidas stan smith
lebron shoes
timberland shoes
yeezy shoes

jeje řekl(a)...

Les cicatrices chaussures nike roshe run pas cher homme chéloïdes sont quelques-unes des cicatrices les plus inesthétiques que vous nike air jordan 1 mid noir pouvez devenir victime. En outre, 41 500 navetteurs air jordan future low noir pas cher viennent chaque jour à Stockport en provenance cortez nike kaki homme d'autres régions, soulignant les formidables opportunités d'emploi chaussures nike air pegasus femme dans ce domaine. En outre, 41 500 navetteurs air jordan pas cher ebay arrivent à Stockport chaque jour ouvrable d'autres asics gel noosa tri 10 femme régions, soulignant les bonnes possibilités d'emploi dans ce basket nike air max 90 pour femme domaine.

5689 řekl(a)...

zzzzz2018.9.19

ugg outlet
nike outlet factory
pandora charms
michael kors outlet
coach outlet
north face
red bottom shoes
coach outlet
coach outlet factory
christian louboutin shoes

Unknown řekl(a)...

20181113 leilei3915
coach factory outlet online
true religion outlet
ugg outlet,ugg outlet stores
cheap oakley sunglasses
kobe shoes
cheap jordans
nike shoes on sale
cheap ray ban sunglasses
nike air huarache
adidas crazy

Unknown řekl(a)...

replica bags in london company website x5r05u8r19 7a replica bags this article d0s79n3f77 gucci replica handbags replica bags cheap replica bags turkey replica hermes handbags f5p55w6e30 replica nappy bags